Over Penachio

Penachio is een winkel-concept waar met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis gemaakt wordt. Daarnaast is Penachio een kledingwinkel met een breed vernieuwend kleding aanbod met wekelijks nieuwe items.

 

De collectie wordt gepresenteerd in sfeervolle, mooie kasten en rekken. Hierdoor komt de kleding nog beter tot zijn recht.

 

Met onze prachtige merken is er telkens een inspirerende, eigentijdse collectie in de winkels te vinden. Welke zich onderscheiden van andere winkels door onze visie op kleding en kleedgedrag.

Penachio Oosterhout
Penachio Kaatsheuvel

Penachio is in 1989 ontstaan in Geertruidenberg. Toen nog onder een andere naam. Na 5 jaar, in 1994, werd een tweede filliaal in Oosterhout geopend. In 2000 is besloten om over te stappen op de naam Penachio (=pluim/veer in het Italiaans). Uiteindelijk is in 2007 het derde filliaal in Kaatsheuvel geopend. Dit is tot op heden het grootste Penachio-filliaal.

 

Alle filialen liggen in het centrum, waardoor deze goed bereikbaar zijn. Daarnaast is er genoeg parkeergelegenheid bij alle fillialen.